• no
  • et
  • en
  • fi
  • da
  • sv

Decora

Decora er en detalj- og engroshandel for byggevarer og oppussing med virksomhet siden 1993.

Decora Lumav

Magento Commerce

Magento Commerce har mange slags tilleggsfunksjonalitet sammenlignet med Open Source-versjonen. For Decora ble sikkerhet og B2B-muligheter avgjørende. I tillegg er Decora svært fornøyd med Magentos CMS-modul (Page Builder), som gjør innholdsadministreringen mye enklere sammenlignet med Prestashop, der HTML-koden måtte endres manuelt.

Effektiv e-handelsløsning

I tillegg til Custobar, Akeneo PIM og Klevu har Decoras web en rekke typer tilleggsfunksjonalitet som ikke følger med Magento Commerce. Vi har skapt en spesialløsning for handlekurven der vi tar hensyn til de kundenes behov som ønsker å få varene utlevert med spesielle leveringstider eller leveringsmåter.

Forretningsanalyse

Forretningsanalysen settes sammen med hjelp av omnichannel-løsningen, der nettbutikken ikke er en enkelt enhet men en del av helheten. Derfor går forretningsanalysen gjennom alle avdelinger i selskapet: innkjøp, markedsføring, salg, finans og logistikk.

Analysen av e-handel viste hvor viktig det var med beriking av produkter, og dette ble grunnlaget for integrasjonen med Akeneo PIM. Der det tidligere var nok med et produktnavn, bilde og en beskrivelse for å legge til et produktet, må man nå også i tillegg sette opp atributter, tilknyttede varer, up-selling-produkter og tilknyttede kategorier.

Takket være e-handels-analysen har Decora oppnådd en effektivisering og automatisering av prosessene, herunder en mer enhetlig kundebase, mer enhetlige og logiske kategorier på web og i detaljhandelen samt oppsett av atributter. I tillegg tok vi i bruk Custobar som er beregnet på enhetliggjøring av kundebasen for omnichannel-kunder og effektivisering av den automatiserte markedsføringen. For å forbedre søket integreres det mot Klevu som er en selvlærende AI-basert søkemotor.

Lumav-kunde siden 2018 – tusen takk!

Brukergrensesnitt og design for e-handel

Decora ønsker å holde nettbutikken så moderne og kundevennlig som mulig. For at kunden skal finne det han eller hun trenger raskt må nettbutikken undersøkes med et kritisk blikk: hvordan bruker kunden nettstedet og finner hun raskt alt hun ønsker.

Grensesnitt
 • Custobar
 • Akeneo PIM
 • Klevu
Decora Lumav
Decora
Decora er en detalj- og engroshandel for byggevarer og oppussing med virksomhet siden 1993
Weekendshoes Lumav
Weekendshoes
Weekendshoes er en butikkjede som driver med e-handel og detaljsalg av kjente skomerker
Pakendikeskus Lumav
Pakendikeskus
Pakendikeskus er Baltikums mest brukervennlige nettbutikk for tjenester i 2018
Scroll to top

TA KONTAKT
Lumav - Magento Partner

Som sertifisert Magento-partner tilbyr vi kundene de beste løsningene som sikrer bedriftens vekst.