• no
    • et
    • en
    • fi
    • da
    • sv

Irti Maasta

Irti Maasta (oversatt “opp fra bakken”) er et finsk foretak som tilbyr klatrerelaterte fornøyelsesattraksjoner i kjøpesentre.

Irti Maasta Lumav

Magento 1

Irti Maasta hadde som ønske å skape et reservasjonssystem for nettbutikker der farten ikke ble skadelidende ved et stort antall forespørsler. Nettbutikken gjør det mulig å skape ulike kombinasjoner mellom forskjellige rom/attraksjoner og bidrar til å spare mye tid ved reservering. Selv om det nå bare er parker i Åbo, Tammerfors, Björneborg og Helsingfors gjør nettbutikken på Magento-plattformen det mulig å skalere for å utvide til nye markeder.

Spesialløsninger

I nettbutikken er det to typer reserverbare produkter: attraksjon og festlokale. I tillegg kan reserverbare produkter kombineres til en produktpakke og det kan legges til ulike typer funksjonalitet (f.eks. rengjøring, catering). På åpningssiden er det et quick book-vindu der det vises de siste ledige tidene. Nettbutikken har også en mulighet for gavekort som kan sendes per post. Nettbutikken bruker en one step checkout-løsning. I tillegg har Lumav skapt en spesialvisning for LCD-skjermer for å vise ledige tider.

Lumav-kunde fra 2017 – tusen takk!

Online reservasjonssystem

Nettbutikken til Irti Maasta har en spesialløsning for billettkjøp der det er mulig å velge en ønsket dato i produktvisningen, kjøpe billett og også legge til en ønsket drikke/snack i handlekurven.

Decora Lumav
Decora
Decora er en detalj- og engroshandel for byggevarer og oppussing med virksomhet siden 1993
Weekendshoes Lumav
Weekendshoes
Weekendshoes er en butikkjede som driver med e-handel og detaljsalg av kjente skomerker
Pakendikeskus Lumav
Pakendikeskus
Pakendikeskus er Baltikums mest brukervennlige nettbutikk for tjenester i 2018
Scroll to top

TA KONTAKT
Lumav - Magento Partner

Som sertifisert Magento-partner tilbyr vi kundene de beste løsningene som sikrer bedriftens vekst.