• no
    • et
    • en
    • fi
    • da
    • sv

Pakendikeskus

Pakendikeskus er et foretak spesialsert på emballasje og emballeringsutstyr med Estlands største sortiment. Pakendikeskus er Baltikums mest brukervennlige nettbutikk for tjenester i 2018.

Pakendikeskus Lumav

Suksesshistorie

Pakendikeskus hadde som ønske å lage en bærekraftig e-løsning som skulle være like behagelig å bruke for bedriftskunder som for privatkunder. Logikken ble delvis overtatt fra eksisterende nettbutikk.

En brukervennlig nettbutikk

Pakendikeskus vant på næringsavisen Äripäev og Estlands E-handelsforbunds konferanse “Baltic E-Commerce Summit 2018” tittelen som den mest brukervennlige nettbutikken i kategorien tjenester.

Fra spesialløsning til Magento

Pakendikeskus’ nettbutikk er skapt på Magento 2 Open Source plattformen sammen med en spesiell utformingsløsning som er behagelig å bruke både for vanlige kunder og bedriftskunder.

Nettbutikken har fått integrasjon med økonomiprogramvaren Eeva Eetasoft som lar nettbutikken og økonomiprogrammet utveksle data om produkter, enheter, lagerbeholdninger, kategorier, kunder og ordrer.

Over 20 års erfaring og vellykket samarbeid med ulike leverandører lar Pakendikeskus ta utgangspunkt i kundenes egentlige behov og tilby de beste løsningene.
I tillegg til å tilby standardprodukter utfører de trykk på ulike typer innpakningsmaterialer og skreddersyr emballasje etter kundens ønsker og spesielle krav.

Lumav-kunde siden 2016 – tusen takk!

Komplette løsninger

Legging i handlekurv basert på enheter, visning av lagerbeholdning og beregning av leveringstid, automatisk spørring på foretaksopplysninger i foretaksregisteret ved oppretting av konto, visning av kjøpte produkter under kundekonto, skjemaer for spesialbestillinger.

Checkout

Pakendikeskus’ checkout-løsning muliggjør validering av informasjonsfelter, betalingsvilkår avhengig av kunde, automatisk utfylling av Google Maps, validering av pris på leveranse for europeiske land avhengig av volum, masse og bestemmelsessted og automatisk oppslag i foretaksregisteret.

Decora Lumav
Decora
Decora er en detalj- og engroshandel for byggevarer og oppussing med virksomhet siden 1993
Weekendshoes Lumav
Weekendshoes
Weekendshoes er en butikkjede som driver med e-handel og detaljsalg av kjente skomerker
Pakendikeskus Lumav
Pakendikeskus
Pakendikeskus er Baltikums mest brukervennlige nettbutikk for tjenester i 2018
Scroll to top

TA KONTAKT
Lumav - Magento Partner

Som sertifisert Magento-partner tilbyr vi kundene de beste løsningene som sikrer bedriftens vekst.