• no
    • et
    • en
    • fi
    • da
    • sv

Weekendshoes

Weekendshoes er en butikkjede som driver med e-handel og detaljsalg av kjente skomerker.

Weekendshoes Lumav

Om foretaket

Weekendshoes’ produktsortiment øker stadig, men de viktigste produktgruppene er fottøy, vesker og tekstiler. I tillegg til nettbutikkene finnes det også fysiske butikker som er sammenknyttet med e-handels-løsningene. Totalt har det 3 nettbutikker i hele Baltikum. Weekendshoes har som mål å tilby rask service med høy kvalitet.

Brukergrensesnitt og design

En svært viktig del ble den spesielle designløsningen som måtte være behagelig og brukervennlig. Shopping har blitt enkelt gjennom bruk av tilleggsfiltre.

Spesialløsninger

Weekendshoes bruker modulen Elastic Search som i søkevinduet i tillegg til produktene også viser merker og kategorier. I tillegg kan man også søke opp produkter etter SKU-koden.

Nettbutikken er koplet sammen med live chat for å tilby raskere kundeservice. I tillegg er innlogging gjort enkelt ved at det er mulig å logge inn på nettbutikken gjennom Google- eller Facebook-kontoen.

Gjennomføring av kjøp har blitt enkelt gjennom Lumavs onestep checkout. Nettbutikken har fått integrasjon med en økonomiprogramvare som lar deg vise ved hvert produkt hvilke butikker som har en viss størrelse.

Lumav-kunde fra 2017 – tusen takk!

Rask levering

For å sikre rask levering er det i bakgrunnen bygd opp et komplekst system av entiteter som lar lagrene og butikkene kommunisere seg imellom.

Ønskekurv

Nettbutikken har skapt en løsning der brukere kan bruke ønskekurven også uten å logge inn. I tillegg er det mulig å dele ønskekurven med familie eller venner.

Decora Lumav
Decora
Decora er en detalj- og engroshandel for byggevarer og oppussing med virksomhet siden 1993
Weekendshoes Lumav
Weekendshoes
Weekendshoes er en butikkjede som driver med e-handel og detaljsalg av kjente skomerker
Pakendikeskus Lumav
Pakendikeskus
Pakendikeskus er Baltikums mest brukervennlige nettbutikk for tjenester i 2018
Scroll to top

TA KONTAKT
Lumav - Magento Partner

Som sertifisert Magento-partner tilbyr vi kundene de beste løsningene som sikrer bedriftens vekst.