• no
  • et
  • en
  • fi
  • da
  • sv

Hva er Magento Page Builder?

Magento presenterte nye sikkerhetsoppdateringer for Open Source- og Commerce-versjonene i august. I tillegg til sikkerhetsoppdateringene inneholder Magento Open Source 2.4.3 en ny funksjonalitet – Page Builder – som tidligere bare var tilgjengelig i Magento 2 Commerce. Hva er Page Builder, og hvorfor er det en viktig funksjon for Magento 2-selgere?

decora page builder

WYSIWYG editor

Tidligere Magento 2 Open Source-versjoner bruker en standard WYSIWYG-editor for å bygge sider og blokker. WYSIWYG-editoren er en ganske enkel løsning, og for mer komplekse ideer er det nødvendig å involvere en utvikler eller ha kunnskap om HTML/CSS. Det betyr at prosessen med å lage en kampanje eller en innholdsside er lang og kostbar.

WYSIWYG editor

Først må nettbutikksjefen og markedsføreren definere funksjonalitet og krav, deretter lager designeren en modell av designet, og en utviklingspartner eller intern IT-support omdanner disse til Magentos HTML- og CSS-maler. Når en ny kampanje eller innholdsside skal opprettes, gjentas hele prosessen.

Hurtighet er avgjørende i en digital verden. For lengre kampanjer eller sider med permanent innhold er det viktig at markedsavdelingen kan gjøre endringer så raskt som mulig for å øke konverteringsraten.

Page Builder

Et av salgsargumentene for å velge Magento 2 Commerce fremfor Open Source er Page Builder-funksjonaliteten. Page Builder er et verktøy for side- og blokkdesign som gjør det enkelt å lage nye design og spare utviklingstid uten kreative begrensninger.

Med en enkel dra-og-slipp-løsning kan du raskt plassere og redigere elementer. Intuitivt grensesnitt og innholdsredigering gjør det raskt å lage innhold og distribuere det til Live.

page builder

Personlig tilpasset brukeropplevelse

For å tilpasse brukeropplevelsen er det mulig å målrette innhold til ulike segmenter og gjøre endringer basert på brukeratferd i sanntid.

Innholdsformater

Page Builder har mange ulike formater for å lage innhold – tekst, overskrifter, CTA-knapper, separatorer, HTML-kode, bilder, videoer, bannere, slidere, kart, blokker og produkter. Med Page Builder er det mulig å erstatte bildebannere med tekstbannere og lage innhold for SEO.

Planlegging av innhold

Page Builder gjør det enkelt å administrere kampanjer – innhold kan planlegges og distribueres til Live i fremtiden.

Utformingssystem

I stedet for å lage en ny design for hver kampanje kan en nettbutikkdesigner skape et helhetlig designsystem med gjenbrukbare elementer som passer til varemerkets designspråk. Ved å skape et enhetlig designsystem får hele nettbutikken et konsistent uttrykk. Page Builder kan brukes til å lage gjenbrukbare elementer slik at skrifttype, farger, layout, elementstørrelser og avstander på siden alltid er de samme.

page builder magento

Page Builder er et nyttig verktøy som gjør at du slipper å bruke tid på å opprette sider og innholdsblokker manuelt, slik at du får mer tid til å utvikle ny funksjonalitet til nettbutikken din. Trenger Magento 2-nettbutikken din en oppgradering og Page Builder-funksjonalitet? Kontakt oss → Kontakt oss

Del denne postingen på sosiale medier: LinkedIn facebook
Lumav ERPLY Ordersenter for bedriftskunder – et samarbeidsprosjekt mellom Erply og Lumav
Vi har fått mange spørsmål om løsningene vi jobber med sammen med Erply. Vi...
Les mer 08. November 2023
Klick B2B KLICK EESTI AS kraftig e-handelsmiljø for bedrifter på 6 måneder på Adobe Commerce-plattformen
Klick er en butikkjede for hjemmeelektronikk og digitale produkter som har drevet virksomhet i...
Les mer 28. July 2023

TA KONTAKT
  Lumav - Magento Partner

  Som sertifisert Magento-partner tilbyr vi kundene de beste løsningene som sikrer bedriftens vekst.