• no
  • et
  • en
  • fi
  • da
  • sv

Om foretaket

Lumav er en pålitelig utviklingspartner som tenker med i din forretning og gjennom skaping av e-handelsløsninger har som mål å sikre kunden vekst gjennom kvaliteten på den tekniske løsningen og råd.

Vi er en av fire utvalgte offisielle Magento-partnere i Baltikum og den eneste Magento-partneren basert på estisk kapital.

Lumav Logo

Lumav

Vi tilbyr analyse av brukergrensesnitt og utførelse, teknisk analyse og utførelse. I tillegg tilbyr vi ettersalgsvedlikehold og analysebasert vekstorientert utvikling. Vi er en av fire utvalgte offisielle Magento-partnere i Baltikum og den eneste Magento-partneren basert på estisk kapital.

Selskapet har totalt ti års erfaring med programmering av lager-, produksjons- og regnskapsprogramvare og skaping av ulike grensensnitt. Vi takler også de mest komplekse tekniske utfordringene ved e-handel.

Visjon

Visjon

Vår visjon er å være en ledende leverandør av e-handelsløsninger i Norden.


Misjon

Misjon

Å sikre vekst og effektivitet i e-handelen ved å være en teknisk kapabel utviklingspartner som tenker forretningsmessig sammen med kunden.


Verdier

Verdier

Lumav bygger sitt arbeid på tre grunnverdier:

Resultatorientering – i samarbeid med kunden tenker vi på hvordan målene kan oppnås. Vi skaper e-handelsløsninger innrettet på vekst.

Omsorg – vi bryr oss om våre kunder, partnere og ansatte.

Læring – vi holder oss oppdatert på trendene i e-handel og er åpne for å tilegne oss nye kunnskaper. Vi skaper prosesser som gir resultater og svarer til våre kunders og ansattes forventninger.

Team

Team

Alle foretaks styrke er de ansatte. Lumavs team forener både forretningsmessig, kreativ og teknisk kompetanse. Teamet inkuderer en leder med 15 års erfaring med teknisk utforming av netthandler. Våre utviklere har arbeidet i Magento siden 2013 . Huset har også egen designkompetanse.

Vi står på for at alle våre ansatte skal ha god opplæring og motivasjon og passer på at de har gode arbeidsvilkår.


Historie

Historie

Lumav Commerce OÜ (opprinnelig Aedes Web Solutions) ble virkeliggjort av Silver Kallas i 2009 da han ønsket å bruke sin 5-årige erfaring med utvikling av økonomiprogrammer i egen næringsvirksomhet. De første fire årene ble det videreført utvikling av økonomiprogrammer, skapt web-baserte infosystemer og arbeidet med grensenitt mellom ulike plattformer og programmer.

Gjennombruddet i det lille selskapet med fem ansatte kom i 2013 da den første nettbutikken ble laget med Magento og det ble konkludert at det er den beste løsningen for en ambisiøs netthandelløsning. Lumav begynte å fokusere kun på bygging av nettbutikker i 2015 og gikk inn i en periode med rask vekst som varer fram til i dag. I løpet av de følgende fire årene vokste arbeidsstyrken fra fem til tretti ansatte, og den raske veksten ble anerkjent fire ganger med en Gaselle fra forretningsavisen Äripäev.

Tilegnelse av Magento-plattformen ble satt som prioritet, og i 2015 oppnådde selskapet de første sertifiseringene. Det som den gangen het Aedes var også en av de første utviklerne i Estland som begynte å utvikle nettbutikker for den nye Magento 2-plattformen.

I 2018 anerkjente Magento Lumav Commerce som sin offisielle partner. Som resultat av strategiprosessen ble det samme år bestemt at man skulle arbeide for å bli noe mer enn bare en partner som tilbyr gode tekniske løsninger. For å oppnå dette tilbys det også strategiske konsulenttjenester for å oppnå selskapets forretningsmål. Vi kan med stolthet kalle oss en totaltilbyder for e-handelstjenester.


Om Lumav

Om Lumav

Navnevalget Lumav Commerce kommer fra det estiske adjektivet „lummav“, som betyr mystisk, uforklaring og fortryllende i positiv forstand. Dette ordet er i mange eventyr brukt for å beskrive det folk føler når de opplever noe ekstraordinært vakkert som også endrer noe til det bedre i deres liv. Ofte er dette knyttet til et mystisk lys, og om vi leker videre med ord kan “lumav” også tolkes som noe som stråler fortryllelse.

TA KONTAKT
  Lumav - Magento Partner

  Som sertifisert Magento-partner tilbyr vi kundene de beste løsningene som sikrer bedriftens vekst.